Selataan: lihapata

Italialainen ragú
0

Naudanlihasta tehty italialainen ragú hautuu pitkään tomaatissa ja valkosipulissa. Makunautinto lähentelee taivasta. Voit tarjota sen spagetin tai pappardellen kanssa. Ja lasiin hyvää chiantia.

Punajuuripossu
0

Hiljaa hautunut punajuuripossu on mahtavaa maalaisruokaa edullisesta possunniskasta eli kasslerista. Tämä on myös niitä ruokia, joita viini rakastaa.

0

Kreikkalainen Stifado on pataruoka, jossa käytetään jänistä. Vemmelsäären sijaan voit tehdä myös lampaasta.

Possuraguu
0

Hiljaa kypsynyt possuraguu on loistava esimerkki siitä, mitä hyvin edullisesta kasslerista saa aikaan.

Soija-portterihirveä
1

Olisiko tässä maailman maistuvin hirvipata? Soijasta suolaa, sipulista makeutta ja oluesta tumman paahteiset aromit. Pitkä haudutus ja makunautinto on taivaallinen.

Lammas-päärynä tagine
0

Tagine on pohjoisen Afrikan karjalanpaisti – yleensä lampaanlihasta. Tässä päärynän ansiosta makea ja rikas versio.

Lammaspata
0

Pitkään muhinut lammaspata on uskomattoman herkullinen hyvän leivän ja viinin kera. Ja niin kuin kaikki lihapadat, tämä vain paranee lämmitettäessä uudelleen.

Kermainen hirvipata
1

Reseptitaivaan ylistetty hirvipata on padoista jaloimpia. Tämä on metsiemme lähiruokaa parhaimmillaan. Hauduta pitkään ja hartaasti.

Gulassi
0

Gulassi (Gulyász) tarkoittaa paimenta unkariksi. Tästä klassikosta on monta versiota, mutta tämä on se alkuperäinen, jota paimenet tekivät nuotiotulella padassa hauduttaen.

Syyspata
0

Aromikas syyspata maistuu ulkoilmassa vietetyn päivän jälkeen taivaalliselle. Chileläiset Carmenere-viinit sopivat tämän padan kanssa upeasti.

Kreikkalainen lammaspata
0

Kreikkalainen lammaspata on upean muhkea ruoka. Maukas hapan-imelyys syntyy kuivattujen luumujen ja sitruunamehun liittona. Hauduta rauhassa tuntikausia.

Linnapaisti
2

Klassikkoruoka linnapaisti on varsin yksinkertainen tehdä ja samalla oppii mainiosti, miten minkä tahansa paistin paistoliemestä syntyy upea kastike.

0

Vallesmanninpata on nimensä mukaisesti possuherkku vailla vertaa. Makeutta ja hapokkuutta pata saa omenasta. Possun lapa tai etuselkä hautuu rauhassa pehmeän mureaksi. Upea viikonloppuruoka.

Palapaisti
0

Kunnolla haudutettu palapaisti on mahtava herkku. Tarjoa se keitettyjen perunoiden tai perunamuusin sekä herneiden kanssa.

Burgundinpata
3

Kaikkien lihapatojen kuningas. Burgundinpata hautuu hyväksi oikein valitulla viinillä ja ajan kanssa.

0

Jos haluaa ruoan maistuvan täyteläiselle, siitä täytyy löytyä kaikkia perusmakuja. Tämä karjalanpaisti 2.0 on tuunattu kunnioituksella alkuperäistä reseptiä kohtaan.

Vorschmack
0

Vorschmack saa herkullisen makunsa hyvästä lihasta ja anjoviksen suolasta, jotka tuntien haudutuksella sulautuvat täydelliseksi harmoniaksi.

Villisikapata
0

Hiljaa haudutettu villisikapata on erinomainen herkku, vaikka viikonlopun juhlapöytään. Riistan makua tasoitellaan sika-nautajauhelihalla, mutta toki voit tehdä tämän kokonaan myös villisian lihasta.