Selataan: keitto

Salmorejo
0

Salmorejo on gazpacho-keiton tukevampi serkku. Sen pehmeän koostumuksen salaisuus piilee kananmunankeltuaisessa, joka tekee keitosta majoneesipohjaisen.

Linssikeitto
0

Linssikeitto on terveellistä kasvisruokaa. Herkullista makua siihen saa, kun maustaa keiton oikeaoppisesti; suolaa, makeutta ja hapokkuutta.

Äyriäiskeitto
0

Kun äyriäiset alkavat maistua, niihin hullaantuu yleensä täysin. Merenelävistä saa esimerkiksi tällaisen herkullisen äyriäiskeiton.

Sherry-majoneesikeitto
0

Andalusian perinnekeittiön anteja parhaimmillaan. Sherry-majoneesikeitto eli ”Sopa viña AB” on samettisen aromikas ja täyttävä ruoka.

Lohikeitto
0

Lohikeitto on hienoimmillaan hyvin yksinkertaisena, mutta kermaa ja voita ei saa unohtaa. Hyvän lohikeiton salaisuus piilee myös kalaliemessä – itse keitetty on tietysti paras.

Jauhelihakeitto
0

Sarjassamme arjen klassikoita. Jauhelihakeitto kannattaa maustaa rohkeasti mielenkiintoiseksi. Muuten se maistuu vain… jauhelihakeitolle.

Pinaattikeitto
0

Kippari-Kallekin sen tietää. Pinaattikeitto on rautaista ruokaa, josta lapsetkin tykkäävät kun sen oikein maukkaaksi tekee. Reseptissä myös pinaattikeiton kesäversio.

Ribollita
0

Italiaksi Ribollita tarkoitaa ”uudelleen keitettyä” ja sillä tavallahan se keitto vaan paranee kerta kerralta.

Samettinen kurpitsakeitto
1

Kurpitsakeitto on myöhäisen satokauden väriläiskä. Kurpitsan tekstuuri sopii myös täydellisesti samettiseen sosekeittoon, johon suutuntumaa voi hakea paahtamalla siemeniä.

2

Punajuuri on verraton juures. Legendaarisessa borssikeitossa sen hieno maku ja makeus pääsevät oikeuksiinsa.

0

Nakkikeitto on arkiruokaa parhaimmillaan. Tässä reseptiä on tuunattu maistuvammaksi tomaatilla ja sokerilla, jotka tuovat keittoon upean herkullisen säväyksen.

Juustokeitto
0

Lempeä juustokeitto lämmittää pakkaspäivänä ja maistuu kesälläkin. Käytä Emmentalia tai mielikuvitustasi. Hävikin torjumiseen myös erinomainen resepti.

Puolalainen hapankeitto - zurek
0

Puolalainen hapankeitto eli Żurek saattaa herättää ennakkoluuloja, mutta on sitten mahdottoman hyvää. Puolassa tätä nautitaan erityisesti juhlien jälkeisenä päivänä. Aito rukiista tehty hapanliemi kruunaa elämyksen, mutta on päivien projekti. Onneksi happaman maun kanssa voi myös hiukan oikoa.

Punajuurikeitto
0

Soseutettu punajuurikeitto on kuin samettia suussa. Punajuuren luontainen makeus kaipaa omenaviinietikkaa tasapainoksi, ja upea makuelämys on valmis.

Siskonmakkarakeitto
1

Siskonmakkarakeitto on arkiruokien klassikoita. Syvempää makua keittoon saat, kun paistat siskonmakkarat ensin pannulla.

Kalkkunakeitto
0

Maukas kalkkunakeitto syntyy helposti. Siinä on kepeitä kasviksia ja smetanaa pyöristämässä makua. Kalkkunaa kannattaa ostaa marinoimattomana fileenä.

Poro-juureskeitto
0

Poro-juureskeitto heijastaa maamme upeita makuja. Sen voi tehdä poronkäristyksestä tai kylmäsavurouheesta, jos haluat savun makua mukaan keittoon.

Kasvissosekeitto
0

Hyvin maustettu ja kuohkeutettu kasvissosekeitto käy hienosti juhla-aterian avauskeitoksi, etenkin jos siihen lisätään kylmäsavulohta päälle.

Gazpacho
0

Kylmä vihanneskeitto kuumaan päivään. Gazpacho on raakaruokaa parhaimmillaan. Se tulee näppärästi ja nopeasti blenderissä.

Laksa - nuudelikeitto
0

Laksa on nuudelikeitto Kaakkois-Aasiasta. Tässä käytetään tyypillisesti riisinuudelia. Ruoka ei tarvitse lihaa, mutta tähän voi hyvin upottaa eilisen paistin tai grillatun broilerin jämät.