Possunniskaa vartaissa
Possunniska on valitettavan aliarvostettu ruhonosa. Se on edullista ja oikeaoppisella valmistelulla siitä saa erinomaista lihaa esimerkiksi grillivartaisiin.
Possunniska on valitettavan aliarvostettu ruhonosa. Se on edullista ja oikeaoppisella valmistelulla siitä saa erinomaista lihaa esimerkiksi grillivartaisiin.
Köyhä poika jatkaa Pulled Porkia sipulilla. Tulee sitten todella makiaa ja mehukasta. Pulled porkin eli nyhtöpossun tekemisessä on useita menetelmiä, tässä se tehdään padassa. Katso myös näppärä videoresepti lopussa.
Possunniska eli kassler on suussasulavan mureaa kun sen hauduttaa pitkään ja matalalla lämmöllä. Paistoliemestä syntyy sivutuotteena erinomainen kastike.
Kasslerpaisti on helppo grillattava. Se sisältää niin paljon rasvaa, että liha ei hevillä kuivu. Kasslerpaistin seuraksi tehdään kunnon jenkkityylin BBQ-kastike viskistä ja hickorysta.