Selataan: Hedelmät

Mojito-juustokakku
0

Mintun ja limen aromien sävyttämä mojito-juustokakku on erinomaisen raikas päätös aterialle. Tässä jälkkäriä on kevennetty vaihtamalla osa juustosta rahkaan.

Sitruunakakku
0

Raikas, sitruunanmakuinen kahvikakku joka on hyvin helppo pyöräyttää. Sitruunakku paistuu vaivatta mehukkaaksi.

Friteeratut banaanit
0

Kiinalaisen ravintolan perusjälkiruoka. Friteeratut banaanit ovat helppo tehdä. Öljyn tuhlaamisen välttämiseksi kannattaa miettiä menu niin, että on jotain muutakin uppopaistettavaa?

Banoffee
0

Superhelppo Banoffee on nopea tehdä yllätysvieraille tai vaikkapa sunnuntain kahvihetkelle. Herkku vie kielen mennessään.

Raparperipiirakka
2

Tällä taikinalla on tehty onnistuneita piirakoita monista eri hedelmistä ja marjoista. Esimerkiksi raparperipiirakka onnistuu tällä reseptillä kuin mummolassa konsanaan.

Paistettu maito eli Leche Frita
0

Yön yli hyytynyttä maitovanukasta (Leche Frita) voi paistaa kuin pihviä. Leivityksellä paistettu maito saa rapean pinnan. Hedelmäkompottia kylkeen ja ai kun maistuu.

Raparperi-clafoutis
0

Clafoutis on ranskalainen pannukakku, jonka täytteeksi voi käyttää vaikka raparperia tai kirsikoita. Näin se tehdään ravintola Careliassa.

Crepes suzette
0

Oh, la la! Ne fiinimmät appelsiiniohukaiset. Onhan ne vähän monimutkaisempi tehdä, mutta on makukin toista maata.

Hyvästi elokuu -piirakka
0

Syksyn alkamisesta löytyy positiivisiakin puolia? Hyvästi elokuu -piirakka kokoaa tuoreet omenat ja nektariinit täyteläiseksi herkkujälkiruoaksi.

Tarte tatin
0

Tarte tatin on hieman hankala saada onnistumaan niin kuin oppikirjassa, mutta on tosi hyvää epäonnistuneenakin. Täytteessä saa revitellä mielensä mukaan.

Zombie cocktail
0

Näin tehdään Kokomon Zombie cocktail. Tässä juomassa ei ujostella värin, maun tai minkään muunkaan suhteen!

Hedelmärahka
0

Hedelmärahka on herkullinen ja terveellinen välipala. Kun lisäät rahkaan enemmän sokeria, se menee hienosti myös jälkiruoasta. Kaupasta saatavat hedelmäsoseet ovat loistava lisä rahkaan.

Aprikoosi-juustopalat
0

Aprikoosi-juustopalat ovat klassinen suolaista ja makeaa yhdistelevä herkku. Nämä juhlavat suupalat syntyvät aloittelevaltakin kokilta käden käänteessä.

0

Ihanan raikas sitruuna-marenkitorttu on helppo kahvipöydän herkku. Sitruunan kun muistat ostaa, niin kaikki muut tarvittavat löytyvät yleensä suoraan kaapista.

Hedelmiä sabayon-kastikkeessa
0

Sabayon on viinivaahtokastike. Kuulostaa Michelin-ravintoloiden jälkiruoille, mutta se on todella helppo tehdä. Käytä tekemiseen laadukasta ja hapokasta valkoviiniä.

Lassi - jogurttijuoma
0

Tulisen ruoan poltetta tasaa parhaiten maitopohjainen juoma. Lassin voi tehdä suolaisena tai makeana. Mangolassi esimerkiksi on erittäin suosittu intialaisen ravintolan listalla.

Kirsikkapiirakka
0

Jenkkien klassinen kirsikkapiirakka eli “Cherry pie” on tuhdimpien jälkiruokien aatelia. Paras tulee tottakai tuoreista kirsikoista mutta myös tölkkitavara käy.

Creme brulee
1

Creme brulee on niitä klassisia jälkiruokia, jonka resepti kannattaa opetella ulkoa. Vain mielikuvitus on tämän jälkeen rajana creme bruleen maustamisen ja varioimisen osalta.