Samosat
Samosat ovat uppopaistettuja vihannespasteijoita. Intialaista Street Foodia parhaimmillaan. Aivan uskomattoman hyviä tuoreena, makean tulisen chutneyn kanssa.
Samosat ovat uppopaistettuja vihannespasteijoita. Intialaista Street Foodia parhaimmillaan. Aivan uskomattoman hyviä tuoreena, makean tulisen chutneyn kanssa.
Brittien ruokalahja maailmalle. Fish and Chips on uppopaistettujen ruokien ehdotonta aatelia. Maistuu erityisesti juhlapäivän jälkeen.
Tässä reseptissä on käytetty tofua mutta voit friteerata samalla taikinalla katkarapuja, kanaa, kasviksia tai lihaa.
Kiinalaisen ravintolan perusjälkiruoka. Friteeratut banaanit on helppo tehdä. Öljyn tuhlaamista kannattaa välttää, ja miettiä menu niin, että on jotain muutakin uppopaistettavaa kuin banaanit.
Sitruunakanaa Kanton tehdään helpolla “kevytfrittausmenetelmällä”, jolla saat kananpaloihin juuri sellaisen upean kuorrutuksen, kuin kiinalaisissa ravintoloissa.