P-Savon luomu- ja lähiruokamyymälät

0

Topin Maatilamyymälästä löytyy luomua!

Topin Maatilamyymälä

Suomen monipuolisin luomu-, lähiruoka- ja ekotuotekauppa. Topin Maatilamyymälän erikoisuus on oman tilan luomu pensasmustikat, joiden pääsesonkia on alkusyksy elokuusta syyskuuhun, ja sitä ennen Topin Maatilamyymälässä on vilkas luomu mansikka-aika heinäkuussa. Luomu marjojen lisäksi Topin Maatilamyymälä myy erikoisuutena suomalaisia, tuoresuolattuja luomu joulukinkkuja. Myymälä on avoinna ympäri vuoden.

Topin Maatilamyymälä on luomun ja lähiruuan ystävän “se-täytyy-nähdä” kohde. Topin Maatilamyymälässä on yli 2000 laadukasta ja maukasta tuotetta läheltä ja kaukaa. Tuotteita on jokaiseen makuun: edullisia kasviksia, erikoisherkkuja Suomesta ja maailmalta, ja valikoimasta löytyy monipuolisesti luomutuotevaihtoehtoja erikoisruokavalioita unohtamatta.

Topin Maatilamyymälä on alansa edelläkävijä. Myymälä laajensi vuonna 2011 kahvilalla. Keväällä 2012 Topin Maatilamyymälä on avannut Topin Nettikaupan, minkä kautta Topin Maatilamyymälän tuotteita voi tilata ruokapiiriin Kuopioon, noutotilauksia Topin Maatilamyymälään ja postitse Manner-Suomeen.

Myymälä toimii idyllisellä Muuruveden kylällä Tahkon vesireitin varrella Koillis-Savossa n. 57km päässä Kuopiosta ja n. 50km päässä Tahkolta. Kannattaa koukata lomamatkalla Muuruveden kautta ja seurata mitä luomukaupassa tapahtuu:
www.facebook.com/topinmaatilamyymala

Käyntiosoite:
Topin Maatilamyymälä
Kaartotie 8
73460 Muuruvesi
Puh. 0400 780575
www.topinmaatilamyymala.fi

—————————————————————————————-

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi