Mo Kitchen

0

Tässä kulmatilassa on ollut jos jonkinlaista kuppilaa ja yökerhoa. Nyt tarjolla on alunperin Malmilta lähtöisin, Mo Kitchen-nimellä kulkeva ravintola, joka tarjoaa Lähi-Idän makuja. Baaritiskistä päätellen pääpaino on illalla ja juomaosastolla. Mutta koska lounas on tarjolla – se maistetaan.
Mo Kitchenin sisustus, jos sitä siksi voi kutsua, on kovin vaatimaton. Kivilattialla nettomarketista hankittu ”aito” persialainen matto. Takahuoneessa, jonka ovi on extroverttisen auki, näkyy kaaos. Tuoleja, pöytiä, sälää… Vessa rempattu jossain lähimenneisyydessä varsin hyvällä menestyksellä, mutta nyt seiniä saa jo koristaa tagit. Käsipuhallinta tai pyyhkeitä ei ole.
Mo Kitchen vessa

No, entäs se lounas?

Trendikkäällä kasvisosastolla mennään hyvin pitkälle. Varsin laaja sorttimentti erilaista vegeä lounaspöydän alkupäässä. Suurin osa melko mautonta purkkikamaa. Leipä on aivan kuiva. Tuskin on edes eiliseltä, vaan ikää on enemmän.
Mo Kitchen alkupalat
Pääruokapäädyssä viisi isoa tagine-pataa joissa ei yhdessäkään lue mitä ne sisältävät. Kasaan jokaisesta ennakkoluulottoman maistin. Ruskea pallo paljastuu todennäköisesti eiliseltä brunssilta ylijääneeksi kebabiksi. Broilerin rintafilee on jättimäisen kokoinen. En edes uskalla miettiä mistä se on kotoisin. Joka tapauksessa puulle se maistuu jonkinlaisesta kastikkeesta huolimatta. Jotain mautonta munakoisomössöä löytyy myös ja tietysti kuskusia.
Mo Kitchen pääruoka
Mo Kitchen on varoittava esimerkki siitä, että lounasta ei voi laittaa pystyyn vain sen takia, että saa baarivuokralle vastinetta myös päivällä. Lounaaseen on tänä päivänä, etenkin Helsingin keskustassa, panostettava kunnolla. Täytyy miettiä tarkkaan, millä voi erottua. Minkä tekee paremmin kuin muut. Tällä esityksellä ei mennä minnekään. Jos jotain positiivista tästä lounaspaikasta löytyy, niin se on erittäin ystävällinen palvelu.

Mo Kitchen buffet-lounas 11€

Annankatu 10, Helsinki
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi