Miten lainat auttavat ruoka-alan pienyrityksiä tekemään jotain suurta

0

Yrittäjyys, käsityöläisyys ja hyvä ruoka ovat aina kiehtoneet. Kyseiset trendit ovat olleet myös yhä useamman unelma, ja moni onkin jo kokeillut siipiään ruoka-alalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on ollut esimerkiksi Ravintolapäivät, jossa kuka tahansa pystyi perustamaan oman ”ravintolansa” yhdeksi päiväksi ja tarjota herkkujaan muiden maisteltavaksi.

Sisältöyhteistyö

Unelmasta todeksi

Moni liiketoiminta onkin alkanut pop-up-tapahtumista ja kehittynyt nopeasti aivan oikeaksi yritykseksi. Vaikka luovuus tulee useammalle pienyrittäjälle luonnostaan, pienyrityksen rahoitus saattaa olla kysymysmerkki yrityksen viemisessä seuraavalle tasolle. Monelle kyseisessä tilanteessa vastauksena on ollut lainanotto.

Laina on auttanut yrityksiä lisäämään tehokkuuttaan, palkkaamaan lisähenkilöstä ja keskittymään siihen kaikista tärkeimpään, eli oman unelman toteuttamiseen raha-asioiden tieltä. Lainaa-Helposti.fi on auttanut kuluttajia rahoittamaan arkeansa – olipa sitten kyse unelman tai vain arjen menojen rahoittamisesta. Saat lainatarjouksen tilanteeseesi perustuen, veloituksetta ja aina ilman sitoutumispakkoa.

Olipa siis mielessäsi hyvä ruoka, unelma oman yrityksen perustamisesta tai jonkin sellaisen asian toteuttamisesta, josta olet aina haaveillut, liittyy siihen hyvin usein raha. Monille meistä se saattaa olla suurin kynnyksistä.

Lainoista apu niin pienyrittäjän arkeen kuin kuluttajalle

Hyvänä esimerkkinä ovat muun muassa Afrikan maat, joissa maanviljely on edelleen yksi tärkeimmistä elinkeinoista. Koska useimmissa maissa viralliset luottomarkkinat puuttuvat täysin, turvautuvat monet viljelijäkotitaloudet hyvin kalliisiin selviytymis-strategioihin sadonkorjuun välisinä aikoina.

Perheet selviytyvät kyseisestä ajasta muun muassa elintarvikkeiden kulutuksen vähentämisellä, epävirallisella lainanotolla ja lyhytaikaisen työskentelyn avulla paikallisilla työmarkkinoilla. Mutta asiaan on tullut hiljattain muutosta, nimittäin kausittaiset luotot, jotka ovat vaikuttaneet kyseisten kotitalouksien kulutukseen ja viljelytuotantoon.

Tulokset viittasivatkin siihen, että lainojen saanti paransi tuotantoa maatalouden saralla ja lisäsi kulutusta, ja nosti jopa paikallisia palkkoja. Näin ollen perheet, joilla oli käytettävissä pienimmät resurssit, kokivat suurimman hyödyn.

Olipa sitten kyse yrittäjästä tai kuluttajasta, lainoilla on voitu taata sekä toiminnan jatkuvuus, että päivittäisten menojen rahoitus. Näin ollen oikein käsiteltynä, laina voi olla oiva apu, niin oman unelman toteuttamisessa kuin elämäntilanteen kehittämisessä.

Lainaa Helposti avuksi lainanhaussa

Monelle lainanhaku saattaa olla se viimeisin vaihtoehdoista. Nykyään sen ei kuitenkaan tarvitse olla aikaa vievää – eikä edes hankalaa.

Lainaa Helposti toimii verkossa, auttaen kuluttajia löytämään juuri tilannettaan vastaavan lainan. He tuovat lainaa tarjoavan sekä hakevan yhteen, taaten markkinoiden parhaimmat lainat yhdellä silmäyksellä. Lainaa Helposti ei siis ole lainaa tarjoava laitos, vaan sen tarkoituksena on helpottaa kuluttajaa löytämään lainat helposti, aina markkinoiden kilpailukykyisimmillä hinnoilla.

Lisäksi lainanhaku on aina veloituksetonta eikä prosessi sido missään vaiheessa. Saat lainatarjoukset aina ensin tarkasteltavaksi, jonka jälkeen voit päättää rauhassa oikeasta lainasta – tai jättää hakemuksen kokonaan tekemättä.

Näin ollen kuluttaja säästää selvää rahaa ja aikaa, sillä lainojen kilpailuttaminen vertailuttaa useita eri lainatuotteita, useilta eri lainaa myöntäviltä tahoilta, yhdellä kertaa.

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi