Mediakortti

Kun haluatte tavoittaa ruoasta, viinistä ja oluesta kiinnostuneen kohderyhmän, Reseptitaivas on media, jossa kannattaa olla näkyvillä.

Reseptitaivas on vuonna 2004 perustettu ruoka- & viinimedia. Sivustolta löytyy parhaimmat reseptit ympäri maailmaa, sekä niille sopivat viinit arvosteluineen. Asiaa myös viinitiloista, ravintoloista ja oluesta.

Sivuston toimitus koostuu alan ammattilaisista, joita yhdistää palava halu julistaa hyvän ruoan, juoman ja kohtuullisuuden ilosanomaa.

In english
Reseptitaivas is a food, wine and beer media established 2004. Our editorial board consist experienced food, wine and beer professionals who are eager to spread the hedonistic message of culinary in Finland.

Reseptitaivas kävijämäärät viikossa – 13/2018.

reseptitaivas kävijamäärät vko13 2018

 • 70% naisia, 30% miehiä

 • 25 – 34 vuotiaiden ikäryhmä suurin

 • Facebookissa seuraajia yli 13 000


Sponsoripaketti ruokabrändeille

Ohittamaton näkyvyys noin 100 000 – 150 000 kuukausikävijällemme. Kasvata tunnettuuttasi ja myyntiäsi oikeassa kohderyhmässä. Mukaan tulee viisi sponsoroitua reseptiä, SEO:a, SoMea, mobiilia sekä iso määrä konepellin alla tapahtuvaa digimarkkinointityötä.

 • Pakettihinnat alkaen 1790€ + alv / kk (pikkaisen reilun sentin per nettokontakti).
 • 190€ kk budjetti Facebook ja Googlen maksettuun mainontaan sisältyy hintaan.
 • Minimi 6kk, yli 6kk määräalennus – 5%
 • “Avaimet käteen” -toimitus, johon kuuluu suunnittelu, kuvaukset ja bannerituotanto.
 • Kuukausittainen kattava raportti.

Lataa esite: Reseptitaivas sponsoripaketti

Katso case-esimerkki: Kruunu Herkku


RT sommelierin suositus / keskiparaati

Voiko viini- tai olutmainos enää paremmalle paikalle osua? Tämä on ns. natiivimainontaa parhaimmillaan. Tuodaan kampanjaviini tai olut luontaiseksi osaksi sisältöä. Reseptitaivaan sivuja tulostetaan myös mukaan ja silloin tämä suositus seuraa kauppaan asti. Näkyvyyden voi valita budjetille sopivaksi. Kolmen kuukauden minimi varaus. Viinin tai oluen maahantuojalle optimaalinen näkyvyyspaikka.

 


Sisältöyhteistyö Reseptitaivaassa

Sponsorisivu on sisältöyhteistyötä parhaimmillaan. Asiakas saa käyttöönsä dedikoidun sivun reseptitaivas.fi palvelusta, jolla omaa tuotetta tai palvelua voi esitellä. Sivulle ohjataan kävijöitä joka sivulatauksella näkyvillä sponsoribannereilla sekä Facebook ryhmästämme.
Katso malli
Sponsoripaikkakartta

Sponsorisivulla voi tuoda esiin esimerkiksi tuotteeseen liittyviä reseptejä. Viinimainostajille hyväksi havaittu keino on yhdistää kampanjaviini ja ruoka. Tarvittaessa tuotamme myös reseptiikan sekä kuvan reseptistä.

Sponsoriosio sopii niille mainostajille, jotka haluavat tuoda laajempaa sisältöä osaksi kampanjointia ja sitouttaa sitä kautta kävijät.


Display mainospaikat

CPM = Cost per Mil, eli tuhat mainosnäyttöä

 • Paraati 980 x 400 = 23€ CPM
 • Paraati + tapetti = 28€ CPM
 • Keskiparaati 700 x 200 tekstipalstassa = 15€ CPM
 • Mobiilin keskiparaati 300 x 300 = 15€ CPM
 • Mainosboksi 300 x 300, oikea palsta = 5€ CPM

Ostoslista

Ostoslista on näppärä apu kauppareissulla. Ostoslistoja tulostetaan useita tuhansia kuukaudessa.

Logo- tai viinipaikka 290€ / kk.


Facebook -mainonta

Meillä on yli 13 000 seuraajaa Facebookissa (1/2018). Tavoitat heidät ja tarvittaessa laajemmankin viini/ruoka kohderyhmän sponsoroiduilla postauksilla.

Hintaesimerkki: 4 sponsoroitua postausta kuukauden aikana 690€. Sisältää 200€ Facebookin mainosrahaa, jolla näkyvyyttä korostetaan.

Postauksien sisällön ja materiaalin suunnittelu/tuotanto 75€/h.


Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

Mediamyynti / Media Sales

Janne Suomi
e-Strand Oy
janne.suomi (a t ) e-strand.com
040 778 0240