Kokomon tikitiki lounas

0

Cocktaileistaan tunnetussa Kokomossa on tarjolla makuja uhkuva lounas ja todella tuhdit alkupalat. Lounaalla soi hengen mukaisesti tikitiki-musiikki.

Kokomo on sisustettu hassunhauskalla Havaiji-tropical teemalla. Naamareita siellä täällä ja bambusermejä. Varmasti kiva sisustus illalla värivaloinen ja cocktail-laseja kantavine tarjoilijoineen. Ja eiköhän tässä lounaan syö myös ilman migreeniä.

Lounaslista on vaihtuva ja marssijärjestys seuraava: Alkupalat avoimesta buffetista – pääruoka annostarjottuna.

Alkupala-buffet

Erinomaisen runsas alkupalapöytä notkuu erilaisista salaateista, leivästä, nachoista ja keittokulhokin löytyy. Ravintolan hengen mukaisesti makuja löytyy reippaasti. Erinomaista Kimchiä muun muassa.

Lihasalaatin kyljessä luki että sisältää lihaa mutta hämmästyin silti miten paljon possua oli raaskittu käyttää! Tämäkin alkupalapöytä on sellainen, joka kävisi itsessään lounaasta.

Seitifileetä, couscousia ja chilimajoneesia

Päältä rapsakat, sisältä mehukkaat seitifileet ovat todella hyviä. Couscous ehkä pikkaisen mauton mutta sen kyljessä onkin chilimajoneesia antamassa potkua.

Häränrintaa rommikastikkeessa

Erinomaisesti haudutettu häränrinta sulaa suuhun ja rommikastikkeessa ei ole rommia säästelty. Todella hyvä annos tämäkin.

Kokomon lounasta voi hyvin suositella. Onhan tässä mukavan freesejä piirteitä ja masu tulee täyteen.

Lounas 9,70€

Teksti ja kuvat: Janne Suomi

 

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi