Käyttöehdot

Reseptitaivas.com tai reseptitaivas.fi :n (myöhemmin sivusto) käyttäjä sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja. Sivusto varaa oikeuden ilman ennakkoilmoitusta muuttaa käyttöehtoja, sisältöä, saatavuutta tai lakkauttaa sivuston.

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Sivuston kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat tekijällä. Tekijä pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuston sisältöön ellei sivuilla toisin ole mainittu.

Tekijä vastaa palveluun itse tuottamansa aineiston sisällöstä, tekijänoikeuksista ja muista immateriaalioikeuksista. Tekijä ei vastaa sivuston muusta sisällöstä eikä muusta sivuston kautta tai avulla toimitettavasta tai saatavasta sisällöstä.

Sivuston käytön seuraamiseksi sivusto voi asettaa käyttäjän koneelle ns. evästeitä joiden avulla käyttäjästä saadaan tietoa mm. mainonnankohdistamista varten. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön omassa selaimessaan.

Sivusto on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sivuston tiedot pyritään pitämään ajan tasalla ja havaitut virheet korjaamaan mahdollisimman nopeasti. Sivusto ei kuitenkaan takaa sivuston tietojen oikeellisuutta, täydellisyyttä, luotettavuutta ja ajantasaisuutta.

Sivusto ei vastaa mistään seurauksista, mukaan lukien välittömästi tai välillisesti aiheutuneet vahingot, jotka ovat seurausta tämän sivuston tai kolmannen osapuolen sivustolle linkitetyn sivuston käytöstä tai toiminnasta.