Itamae – sushia lasipalatsista

0

Sushi on uppoutunut suomeen kuin samurai-miekan sivallus. Monenlaista paikkaa on pullahtanut kadunkulmiin – Itamaen lounassetti on maininnan arvoinen.

Itamae, Mannerheimintie 22, 00100

Itamae sijaitsee lasipalatsissa, etelänpuoleisessa siivessä. Paikka ei ole järin suuri mutta akvaarioikkunat takaavat mukavan valoisuuden. Niistä tosin myös näkyy se uusi munanmallinen kappeli narinkkatorilla, joten kannattaa katsoa missä istuu. Sisältä Itamae on freesiä japanilaista tyyliä, pelkistettyjä puukulmia ja yllättävän raikkaita värejä.

Henkilökunnan palvelualttiudesta ja nopeudesta on ristiriitaista tietoa mutta testiryhmämme osuessa paikalle, kaikki sujui ripeästi ja riittävällä ystävällisyydellä.

Sushipaikkojen paha kompastuskivi on suomalainen nälkä. Reilulla kympillä saatat saada sellaisen 8 palaa, joka on lounaaksi auttamattoman vähän. Tästä syystä haluammekin nostaa Itamaen lounaan hinta-laatu-määrä suositukseksi.

Itamaen lounassetit
12 palaa = 10€
15 palaa = 12€

Itamaen lounassetti väläyttää mm. siikaa ja pari kalifornia makia.

Kala on tuoretta, jopa siikaa raaskitaan tarjota yksi nigiri. Wasabi pysyy kasassa ja on tykkiä, riisi on erinomaisen irtonaista. Sushit ovat kookkaita ja niitä on riittävästi lounaaksi.

Ydinkeskustasta ei löydy parempaa jos otetaan kaikki tekijät huomioon. Näin ollen kruunaamme tämän sushilounaiden parhaimmaksi. Kauan eläköön Itamae.

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi