Grouponin edulliset diilit ravintoloihin

0

Päivändiilit ovat viime vuosina rantautuneet Suomeenkin. Ja hyvä niin – ravintoloihin pääsee näiden diilien kautta syömään jopa puoleen hintaan! Ostaminen on helppoa ja turvallista.

Grouponin ravintoladiilit

Päivändiilien idea on yksinkertainen. Nettiin ilmestyy yhdeksi päiväksi esim. tarjous ravintolamenusta, jonka saa ostaa huimalla alennuksella, usein puoleen hintaan tai jopa vieläkin edullisemmin. Diili umpeutuu yleensä samana päivänä ja kello raksuttaa – se rohkaisee tekemään nopean ostopäätöksen.

Jos diilejä ostetaan tarpeeksi, diili toteutuu ja kaikki ostaneet pääsevät syömään edullisesti annetun aikaikkunan puitteissa, joka on varsin reilu, muutamista viikoista jopa kuukausiin.

Ravintolakansalle etu on ilmeinen – pääsee syömään todella edullisesti ja vaikka isolla porukalla. Diilejä kannattaakin suositella myös kavereille; jos suositukset johtavat kauppoihin, suosittelijaa palkitaan krediteillä, joita voi käyttää jatkossa ostoksiin palvelussa.

Ravintolan pitäjille tämä on tehokas keino saada sali täyteen nopeasti. Uuden ravintolan lanseeraus, menun uudistaminen, uudelleen avaaminen remontin jälkeen – kaiken tämän markkinointi onnistuu tehokkaasti niin että asiakkaat käyvät testaamassa ravintolan.

Groupon, myös Citydeal-nimellä tunnettu konsepti perustettiin 2009. Suomeen Citydeal aukesi 2010 ja on sittemmin saavuttanut laajan suosion ja vakituisen käyttäjäkunnan.

Reseptitaivas suosittelee lämpimästi tutustumaan etenkin paikkakuntasi ravintolatarjouksiin.

www.groupon.fi

Tämä blogi on tehty yhteistyössä Grouponin kanssa.

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi