Da Vincin täydellinen lounaspizza

4

Ristoranteksi itseään tituleeraava ravintola Da Vinci lasipalatsin kulmassa tarjoaa lounasaikaan hyvät pastat sekä kaupungin parhaan lounaspizzan.

Da Vinci Ristorante

Lasipalatsi, 00100 Helsinki

Myöskään ei sovi unohtaa Da Vincin lounassalaatteja. Ne ovat raikkaita, reiluja kooltaan ja niissä käytetään ensiluokkaisia raaka-aineita.

Pastat ovat niin ikään italialaiseen tyyliin melko minimalistisia mutta todella herkullisia. Venussimpukoitakaan ei ihan joka lounaspaikasta löydä?

Da Vincin lounaspizza on täydellinen

Se missä Da Vinci todella erottuu on pizza. Täydellinen paperinohut pohja. Reilu halkaisija. Jopa tomaattikastikkeen maun erottaa – taitaa olla itse tehty? Hyvää mozzarellaa ja Diavola pizzassa oleva pippurisalami on jotain mitä täytyy saada kotiinkin.

Plussaa tulee vielä reilusta terassista missä voi seurata Forumin risteyksen vilinää.

Lounassalaatit 9,00€
Pastat 9-9,50€
Lounaspizzat 9,50€

Teksti ja kuvat: Janne Suomi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arviota)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Reseptitaivaan päätoimittaja, viiniasiantuntija ja palkittu oluentekijä.

4 kommenttia

  1. maukas lounas oli, kävin ensimmäistä kertaa. Ravintola oli tyylikäs ja palvelu oli hyvää.

  2. aulikki anttalainen -

    Hyvällä paikalla oleva ravintola yllätti iloisesti. Ruokalistalta löytyi jokaiselle jotain. Pizzoja oli runsas valikoima ja jokaiselle löytyi mieluisa pizza. Oli tarjolla myös muuta ruokaa kuin pizzaa.

    • Mutta eihän ilmaisia lounaita ole olemassakaan?! Ei, tämä oli ihan omakustanteinen katsaus. Jos olisi tehty kutsuttuna, se mainittaisiin artikkelissa.

Kommentoi