Cafe lasipalatsi osaa kotiruoan

0

Lasipalatsin alakerrassa toimiva Cafe lasipalatsi tekee kotiruokalounaan, jolle ei tällä hetkellä keskustasta löydy vertaista. Ja se on vieläpä edullinen!

Cafe lasipalatsi on keskeisellä paikalla sijaitsevan rakennuksen alakerrassa. Kahvilatuotteiden lisäksi se tarjoaa lounaan, joka on huippulaadukas. Päivittäisinä vaihtoehtoina on keitto, kasvisruoka, liha- tai kalaruoka sekä salaattibuffet. Yläkerran ravintolan kokit vastaavat Cafeen ruoasta ja sen huomaa. Taso on todella kova. Uskokaa tai älkää niin täällä oma leipuri leipoo leivät!

Ruoka pyritään saamaan mahdollisimman pitkälle suomesta ja luomua käytetään myös paljon. Kana on oikeaa kanaa eikä koneistosta tuotettua broileria – ja kanaruoat saavatkin Reseptitaivaan kunniamaininnan. Ne ovat todella hyviä. Myös pienet extrajutut tekevät tästä huippupaikan; kuplavesi, parmesanlastut, pähkinöitä ja krutonkeja joilla tuunata salaattia… ei tarvita tämän ihmeempää!

Henkilökunta on aina aurinkoinen ja samoin on myös legendaarinen kesäterassi, josta löytyy 400 tuolia lisää, jossa voi nauttia lounasta. Sateisemmalla säällä voi parkkeerata sisään, vaikka baarituoleille panoramaikkunoiden eteen ja katsella Mannerheimintien vilinää syödessä.

Lounas on tarjolla 11-15 Ma-Pe.

Keitto 6,50€
Salaattipöytä/ Pasta 8,00€
Kotiruoka 8,50€
Valitse lounaista kaksi:9,00€
Koko buffet: 12,00€

Hinta-laatu on häikäisevä. Ja muista pyytää passi tiskiltä, saat joka kymmenennen aterian ilmaiseksi! Eli hinnoista voi tavallaan vähentää 10%. Kun täällä käy kerran, on vaikea löytää enää syytä miksi omassa työpaikkaruokalassa maksaisi 6-7€. Siksi laadukasta ruokaa tarjoaa Cafe Lasipalatsi.

www.cafelasipalatsi.fi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi