Aromipaja – ruokareseptit ja viinisuositukset

0

Viimeksi päivitetty

Aromipaja tarjoaa ruokaan/viiniin liittyvän monimuotoisen palvelukonseptin. Aromipaja yhdistää ruoka/viinitrendit, reseptiikan, tuottamisen, markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuudeksi. Sivustolta löydät myös tyylikkäät ja kekseliäät ruokareseptit viinisuosituksineen.

www.aromipaja.fi

Reseptit ja viinisuositukset
Aromipajasta löydät tyylikkäät ja kekseliäät ruokareseptit viinisuosituksineen. Yllätä vieraasi kokkaamalla heille gourmetherkkuja!

Viinitasting
Haluatko järjestää viinitastingin ystävillesi, vieraillesi tai yrityksellesi? Aromipaja toteuttaa yhteistyökumppaniensa kanssa monimuotoisia viininmaistelutilaisuuksia. Ideoimme ja toteutamme tarvittaessa myös maisteltaviin viineihin soveltuvan ruokatarjoilun tilaisuuteen.

Ruoka- ja viinitrendit
Aromipajan henkilökunta matkustaa säännöllisesti maailmalla etsien tulevia trendejä. Näitä jatkuvasti muuttuvia trendejä hyödynnämme suunnitellessamme erimuotoisia kampanjoita sekä laatiessamme reseptiikkaa.

Reseptiikka
Aromipaja on kehittänyt reseptiikkaa lehtiartikkeleihin, kirjoihin, asiakastilaisuuksiin, sivustoille, sosiaaliseen mediaan sekä yrityksille mainonnanedistämiseksi. Meille on luontevaa etsiä sopiva viini ruokareseptin yhteyteen.

Tuottaminen
Aromipaja tuottaa tarvittavan materiaalin lehtiin, sivustoihin, sosiaaliseen mediaan, mainoksiin, julkaisuihin ja kirjoihin. Materiaali koostuu mm. valokuvista, videoista, printtimainoksista, mainosbannereista ja artikkeleista.

Markkinointi
Ideoimme ja toteutamme tarvittaessa koko kampanjan. Markkinoinnin lähtökohtana on saada asiakkaan aromit kuluttajien intohimoksi.

Viestintä
Lähtökohtana on saada asiakkaan viesti tehokkaasti kuluttajien intohimoksi. Aromipaja hyödyntää laaja-alaista viestintäverkostoaan tavoitteen saavuttamiseksi.

Tilaisuudet
Aromipaja järjestää eri muotoisia tilaisuuksia yrityksille ja kuluttajille. Tilaisuus voi olla vaikkapa asiakastilaisuus, jossa aromipajan reseptiikka täydentää asiakkaan viinitasting-tilaisuutta.

www.aromipaja.fi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arviota)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi