Armas Helsinki – maaseutulounas kaupungissa

0

Tampereelta suoraan Kluuvin ruokakellariin singahtanut Armas Helsinki -keittiö & viinitupa on tervetullut piristys ydinkeskustan ketjuravintoloiden joukkoon.

Kluuvin alakerrassa piilotteleva Armas kertoo tarjoavansa selkeää, konstailematonta, ravitsevaa ja herkullista ruokaa eli voittekin jo arvata; trendikkäästä lähiruoasta on kysymys. Iloinen puheensorina kaikuu meijerimäisessä kellarissa. Palvelu on kiireistä, mutta ystävällistä. Lounaslistalta löytyy niin kalakeittoa kuin possuohrattoakin. Paikan erikoisuudeksi on vakiintuneet ”lähikebabit”, joita joka toinen kassajonossa ollut tilasi – ja kuinka ollakaan juuri tänään oli tarjolla hevoskebabia, joten valinta ei ollut vaikea?

Armas Helsinki heppakebab

Hevoskebab oli itseasiassa on yön yli curryliemessä haudutettua nyhtöhevosta. Miten päin vain, satsi oli aivan erinomainen. Ei laukannut tämä koni turhaan? Lautasella myös itseleivottua rieskaa ja raikasta salaattia.

Armas Helsinki logo

Armas Helsinki ajelee Pirkanmaalaisella itseluottamuksella.

Armas Helsinki ansaitsee myös erikoismaininnan viinitallin ravintolaan tuottamista viineistä. Sola Fred priorat 2013 irtosi talonviininä 5,50€ lasi. Tuoksu ei taivaita luvannut, mutta viini maistui lopulta erinomaisesti, kun sinuiksi päästin.

Kahvit on muuten omassa paahtimossa paahdettua ja sitä voi ostaa myös mukaan – sekin on vahvasti tätä päivää.

Lounas: 9-11€

armashelsinki.fi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arviota)
Loading...
Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi