Silakkapihvit

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)
Loading...Loading...

Itämeren antimia ei ehkä joka päivä kannata syödä mutta silakkapihvit ovat must silloin tällöin.

Ainekset neljälle

  • 500g silakkafileitä
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • voita reippaasti

Sitruunamuusi

  • 1 kg jauhoisia perunoita
  • 4 dl punaista maitoa
  • 1 tl sokeria
  • 1 sitruunan mehu ja kuori
  • suola ja valkopippuri

Yhdistele jauhot ja suola laakeaan astiaan.

Jauhota silakkafileet huolellisesti ja siirrä sivuun.

Ota valurautapannuun reipas lämpö ja paistele silakkapihvit rapsakoiksi.

Tarjoa sitruunamuusin ja etikkapunajuurien kanssa.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi