Silakkapihvit

Itämeren antimia ei ehkä joka päivä kannata syödä mutta silakkapihvit ovat must silloin tällöin.
Kommentit 0
Luettu 5 329
Tulostettava sivu
Silakkapihvit

Ainekset neljälle

500g silakkafileitä
1 dl korppujauhoja
1 dl ruisjauhoja
2 tl suolaa
voita reippaasti

Sitruunamuusi
1 kg jauhoisia perunoita
4 dl punaista maitoa
1 tl sokeria
1 sitruunan mehu ja kuori
suola ja valkopippuri

Lähetetty: 14.04.2012

Reseptin valmistusohjeet

Yhdistele jauhot ja suola laakeaan astiaan.

Jauhota silakkafileet huolellisesti ja siirrä sivuun.

Ota valurautapannuun reipas lämpö ja paistele silakkapihvit rapsakoiksi.

Tarjoa sitruunamuusin ja etikkapunajuurien kanssa.

Viinisuosituksia tälle ruoalle

Laroche Chardonnay de la Chevalière
: : Valkoviinit : : alle 10 € : : tomaatti
Kommentit 0
Ranska
luettu x 1 032
Valdivieso Reserva Viognier
: : Valkoviinit : : 10 - 15 € : : lohi
Kommentit 0
Chile
luettu x 863

Reseptisuositukset

Punajuurisalaatti
Punajuurisalaatti on niin helppo ja nopea tehdä että einesversiot voi jättää e-koodeineen kaupan hyllyyn.
Skandinavia
Lisuke
luettu 5,323
kommentit 0
Vispipuuro
Tuoreet puolukat, miksei pakastetutkin, muuntuvat klassiseksi suomalaiseksi vispipuuroksi käden käänteessä.
Skandinavia
Jälkiruoka
luettu 4,593
kommentit 1

Kommentoi

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.