Porilainen

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading...

Aikojen hämärään häviävän grillikulttuurimme kulmakivi porilainen on tuttu herkku varmasti jokaiselle ennen 90-lukua syntyneelle suomalaiselle. Näin helposti se syntyy omassa kyökissä.

Ainekset neljälle

  • 8 siivua paahtoleipää
  • 4 siivua metsästäjä- tai sipuliteemakkaraa
  • 2 rkl sinappikurkkusalaattia
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 sipuli

Kuori ja silpusta sipuli hienoksi. Leikkaa makkarasta tuhdit kiekot ja paista pannulla molemmin puolin.

Paahda leivät paahtimella tai grillissä.

Kasaa porilainen niin, että laitat pohjan päälle sinappikurkkusalaattia, sen päälle metsästäjämakkarasiivun, sen päälle ketsuppia sekä sipulia ja sitten kansi kiinni.

Tarjoa porilaiset heti kuumana.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi