Marinoidut paprikat

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arviota)
Loading ... Loading ...

Klassinen tapas-herkku, joka tuo nouto- tai grillipöytään mukavan raikkaan ja kepeän tuulahduksen.

Ainekset kuudelle

  • 2 keltaista paprikaa
  • 2 punaista paprikaa

Marinadi

  • 2 limeä
  • 0,5 dl neitsyoliiviöljyä
  • 2 tl ruokosokeria
  • 1/2 tl suolaa

Puolita paprikat ja laita 225 uuniin kuoripuoli ylöspäin. Paahda niin kauan että kuori alkaa mustua.

Tiputa paprikat kylmään veteen hetkeksi. Nyt kuori lähtee paprikoista lähes sormineen. Leikkaa paprikat peukalon kokoisiksi paloiksi ja laita kulhoon.

Pyörittele limejä pöytää vasten kovaa, näin mehut irtoavat paremmin. Puolita ja purista mehu kippoon. Laita myös muut ainekset kippoon ja sekoita marinadi hyvin.

Lorauta marinadi paprikoiden päälle, pyöräytä sekaisin ja jätä marinoitumaan jääkaappin ainakin kahdeksi tunniksi, voi olla yön ylikin.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi