Marinoidut paprikat

Klassinen tapas-herkku, joka tuo nouto- tai grillipöytään mukavan raikkaan ja kepeän tuulahduksen.
Kommentit 0
Luettu 7 906
Tulostettava sivu
Marinoidut paprikat

Ainekset kuudelle

2 keltaista paprikaa
2 punaista paprikaa

Marinadi
2 limeä
0,5 dl neitsyoliiviöljyä
2 tl ruokosokeria
1/2 tl suolaa

Lähetetty: 30.06.2012

Reseptin valmistusohjeet

Puolita paprikat ja laita 225 uuniin kuoripuoli ylöspäin. Paahda niin kauan että kuori alkaa mustua.

Tiputa paprikat kylmään veteen hetkeksi. Nyt kuori lähtee paprikoista lähes sormineen. Leikkaa paprikat peukalon kokoisiksi paloiksi ja laita kulhoon.

Pyörittele limejä pöytää vasten kovaa, näin mehut irtoavat paremmin. Puolita ja purista mehu kippoon. Laita myös muut ainekset kippoon ja sekoita marinadi hyvin.

Lorauta marinadi paprikoiden päälle, pyöräytä sekaisin ja jätä marinoitumaan jääkaappin ainakin kahdeksi tunniksi, voi olla yön ylikin.

Viinisuosituksia tälle ruoalle

Torres Gran Viña Sol Chardonnay
: : Valkoviinit : : 10 - 15 € : : lohi
Kommentit 0
Espanja
luettu x 861

Reseptisuositukset

Perunamunakas
Perinteinen perunamunakas eli Tortilla Española sopii sellaisenaan syötäväksi, osaksi tapas -pöytää tai aamiaiseksi.
Espanja
Alkuruoka
luettu 14,413
kommentit 1
Espanjalaiset lihapullat
Reseptin lihapullat tehdään kanasta ja tarjoillaan voimakkaassa valkoviini-vihannes kastikkeessa.
Espanja
Pääruoka
luettu 12,059
kommentit 1

Kommentoi

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.