Maa-artisokkapyree

Onneksi tätä hiukan makeaa herkkua saa ympäri vuoden. Syksy on maa-artisokan kultasesonki.
Kommentit 0
Luettu 8 449
Tulostettava sivu
Maa-artisokkapyree

Ainekset neljälle

500g maa-artisokkia
1/2 dl - 1 dl kuohukermaa
1 rkl voita
1/2 tl valkopippuria
suolaa
 

Lähetetty: 08.08.2012

Reseptin valmistusohjeet

Kuori ja huuhtaise maa-artisokat.

Keitä ne suolavedessä täysin pehmeiksi. Jätä valumaan siivilään.

Kaada vähän kermaa kattilaan ja ota lämpöä. Lisää valutetut maa-artisokat ja aja pyreeksi sauvasekoittimella. Saa olla hiukan tönkköä, lisää kermaa jos on liian tönkköä.

Aja lopuksi nokare voita pyreeseen ja mausta.

Viinisuosituksia tälle ruoalle

Rayon d'Alsace Edelzwicker
: : Valkoviinit : : alle 10 € : : aasia
Kommentit 0
Ranska
luettu x 839
Château Le Vieux Chantre
: : Punaviinit : : 10 - 15 € : : sieni
Kommentit 0
Ranska
luettu x 1 206

Reseptisuositukset

Maksaa salviavoissa
Salvian huumaava aromi yhdistettynä nopeasti paistettuun maksaan toimii taivaallisesti.
Espanja
Pääruoka
luettu 2,545
kommentit 0
Karitsan paahtopaisti pannulla
Karitsan paahtopaisti on mureaa ja mehukasta. Samalla pannulla tulee kastike ja maukkaat valkosipulit.
Välimeri
Pääruoka
luettu 19,299
kommentit 1

Kommentoi

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.