Kvinoasalaatti

0
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Anna arviosi, kiitos.)
Loading...Loading...

Luontaisesti gluteiinitonta kvinoaa voi käyttää riisin tapaan. Raikas kvinoasalaatti syntyy kauden tuoreista kasviksista ja makua se saa reippaasta limestä.

Ainekset neljälle

  • 200g kvinoaa
  • nippu parsaa tai vastaava määrä varsiselleriä
  • 2 kouraa rucolaa

Kastike

  • 2 limenkuori raastettuna ja mehu (panosta luomuun)
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Keitä kvinoa kypsäksi parissa desissä vettä. Sekoita loraus oliiviöljyä sekaan, jolloin kvinoa pysyy irtonaisena.

Sekoita kastikeainekset tekeytymään. Kuori ja kiehauta myös parsat nopeasti. Jos teet varsiselleristä niin huuhtaise ja pätki odottelemaan.

Huuhtele myös rucola.

Sekoita kvinoasalaatti isolla kulhossa irtonaiseksi. Koristele ja kaada lopuksi kastike mahdollisimman tasaisesti kvinoasalaatin päälle.

Laita hyvä jakoon.

Kirjoittajasta

Kommentoi