Kevätkääryleet

Kiinalaisten katuruokaa, joka kelpaa kyllä juhlaankin. Tähän joutuu näkemään hieman vaivaa mutta toki se palkitaan.
Kommentit 0
Luettu 23 772
Tulostettava sivu
Kevätkääryleet

Ainekset neljälle

1 pkt filotaikinaa
1 l öljyä uppopaistamiseen
1 kananmuna

Täyte
200g kiinteää tofua
1 paprika
1 porkkana
3 kevätsipulia
100g riisinuudelia (kuivana)
1tl seesamiöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 chili (siemenet pois)
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl soijaa
1 tl ruokosokeria

Lähetetty: 22.01.2012

Reseptin valmistusohjeet

Keitä nuudelit ja jäähdytä. Suikaloi kasvikset pieniksi tikuiksi.

Kuumenna öljy, seesamiöljy, valkosipuli ja chili wokissa ja wokkaa kasvistikkuja minutti.

Lisää viinietikka, soija ja inkivääri. Kiehauta ja ota pois levyltä.

Sekoita kasvikset, murennettu tofu ja nuudelit keskenään. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.

Laita pari lusikallista täytettä filolevylle. Käännä ensin alhaalta kiinni, sitten päädyt kiinni, ja kieritä rullalle. Voitele vielä munalla viimeinen sivu ja käännä kevätkääryle kiinni.

Uppopaista kevätkääryleet öljyssä kullanruskeiksi.

Viinisuosituksia tälle ruoalle

Casillero del Diablo Sauvignon Blan...
: : Valkoviinit : : alle 10 € : : vuohenjuusto
Kommentit 0
Chile
luettu x 747
Anselmann Riesling Classic
: : Valkoviinit : : 10 - 15 € : : aasia
Kommentit 0
Saksa
luettu x 918

Reseptisuositukset

Panna cotta
Jos et osaa muuta jälkiruokaa ulkomuistista niin opettele ainakin Panna cotta, joka on paitsi helppo, vie jalat yleensä kaikilta alta.
Italia
Jälkiruoka
luettu 134,937
kommentit 12

Kommentoi

Plain text

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.